Påskledig!!!

Vilken underbara ledighet jag har haft.

Började på fredagen med att jag drog upp Åsa tidigt och vi tog en promenad med Benji. Hur fint väder som helst.
Var ute i över en timme. Sen fixa och dona i lägenheten. Finns fortfarande mycket att packa upp men det får ta den tid det tar.
På kvällen kom Sandy och Åsa över och vi åt tacos och drack vin. Vi tog det lugnt och kollade på "Så ska det låta" och bara mös i soffan.  Installerade Sandy i "gästrummet" och inväntade sedan Niklas som varit på grabbkväll i solna.

Lördagen började tidigt den med med en promenad med Åsa. Var ute längre denna gång och Benji hade rätt kul i träsket. Typiskt att det ska sätta sig i pälsen så passa att man måste ha en högtryckstvätt för att få bort det. Tur att man har snälla fd. grannar som man kan låna en slang av. Sandy åkte vid lunch och jag åkte en sväng till centrum och sytembolaget. Gick förbi Hemtex oxå och hittade lite fina gardiner som passade perfekt i vardagsrummet.
Cyklade med Benji hem till föräldrarna (men bara pappa hemma då mamma är i norge och jobbar) och grillade. Sååå mysigt..
På kvällen blev det soffan och Robinson. Är helt såld på det programmet.

Söndagen började likadant som dem två föregående dagarna. Men vi ändrade rutt och gick ner till Alby Friluftsgård där Jossan, Fredde, Edwin och lilla Qnippa (svensk-dansk gårdshund) var och tittade på korna. Sååå söt lilla Qnippa. Hon ville så gärna imponera på Benji och satte sig under honom och försökte få hans uppmärksamhet men han tittade bort och låtsades inte bry sig om henne. Men sen kunde inte han heller hålla sig utan började leka och flirta helvilt. hahahah
Gick ner till vattnet och Benji störtade i och njöt för fullt. Qnippa efter och sen insåg hon att hon kom lite för långt ut och simmade så fint in. Såå duktig :)
Båda två fick fnatt på stranden och sprang runt som om dem aldrig fått springa av sig. Så kul att se :) Vårspringen!!

Åkte in till stan och träffade upp Malin och söta söta Ella. Vi gick och åt på Kulturhuset och sen en promenad ut till Djurgården. Så mysigt och solen gav en energi för ett bra tag framöver. Tog bilen som Niklas tagit till jobbet och åkte hem för att packa lite. Vi hade blivit bortbjudna på middag hos Alexandra och Erik i Åkersberga och skulle även sova över där då vi skulle ut till Ljusterö på måndagen.
Det bjöds på grillat :) och trevligt sällskap. Tack för en jättetrevlig kväll!! Det gör vi om snart.

På måndagen åkte vi först över till Niklas mamma och vilade en stund på soffan. Sen bar det ut till Ljusterö och tittade på när killarnna sjösatte bryggorna och en sväng upp till vindkraftverket för att se hur fult det är. Usch för fler vindkraftverk på Ljusterö. Bevara ön som den är.
Blev även grillat denna dag hos Niklas bror som fyllt år. Hur gott som helst!! Hade man haft en större mage skulle jag ätit mer.. mmmmm..
Vi åkte hem vid sex-tiden och hämtade upp Benji på vägen som varit hos morfar.
Slocknade strax efter 22 så imorse vaknade jag och var relativt pigg. Skönt :)

Snacka om att ladda batterierna denna helg. Synd bara att Niklas jobbade hela helgen. Men så är det.

Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0