Lördag

Idag sov vi länge.. Brukar gå upp en rätt skaplig tid så tjugo över tio är rätt länge.. Men benji höll ut iaf.

Sen iväg till tyresö och prova takbox som vi ska ha med oss upp till fjällen men den var för stor.. suck.. så antingen har vi tur och får tag på nån som har eller så hyr vi en. Vi måste ha en då benji ska med och tar upp typ hela bakluckan..

Käkade i tyresö och sen hem och vilade några timmar för att sen åka till Sofia och spela Wii. Hon hade syrran över så vi hade bowling tunering. Skitkul!! Tack tjejer för en rolig kväll :)

Nu är jag hemma och ögonen är tunga så det blir sängen strax.
Skönt att det är söndag imorn. Ännu en dag att bara ta det lugnt på.

Kram på er

Allt har sin mening här i livet..

Jag tror verkligen på det.
Och jag har sumerat min fakta till det från mitt eget liv.

 Allt började när jag började träna på Friskis. Tyckte först att det kanske var töntigt men gick dit iaf och insåg vad skönt det var eftersom det var så litet och man behövde inte träffa andra utan bara fokusera på sin egen träning. Det fortsatte med att jag skrev upp mig på intresselista till att få en instruktörsutbildning och där träffade jag Anders G som jag ser som en nära vän (fast vi inte träffas eller hörs så ofta. Vissa vet man att man har kvar oavsett vad som händer. Han var en av dem som ringde när han hört att min farfar gått bort. Sånt värmer.).

Efter att ha varit instruktör ett tag lärde jag känna några killar på gymmet (som tränade). Två av dem hade precis flyttat in i nybyggda lägenheter på Axel Wennergrens och den tredje skulle flytta in i det sista huset. Och det fanns tydligen lägenheter kvar. Jag vart intresserad och jag och mamma fick möjligheten att komma och kolla på ena killens lägenhet. Jättefin och jag bokade upp en i det sista huset. Köpte den lägenheten till ett väldigt bra pris.

Vid inflyttningen i juni 2006 insåg jag att det var väldigt många unga som skulle bo i samma port vilket var kul.
Lärde känna Åsa som kom att bli en av mina närmsta vänner och fortfarande är :) Den tredje killen från gymmet hade träffat en tjej som flyttade in med honom, Bella. Vi tre tjejer kom att gå med i styrelsen och lärde känna varandra bra under de två åren jag bodde där. Jag och Åsa var med på Bella och Markus bröllop i maj -08 bla. Riktigt bra tjejkompisar som jag alltid har roligt med :)

Efter att jag jobbat på samma jobb ett tag insåg jag att jag ville göra nåt annat. Vi brukade hänga på tjili som ligger ett stenkast från oss och där träffade jag en kille som jobbade med fester. Intressant tyckte jag och det visade sig att dem sökte en till till företaget och jag fick den tjänsten.

I samma veva skulle det vara julbord på Securitas (dec-08) och jag var ju fortfarande anställd dock som behovare men jag fick komma iaf. På julfesten träffar jag min underbara pojkvän. Vi klickade väldigt fort och det blir mer och mer seriöst hela tiden. Tillslut inser jag att det här med festarrangör inte var min grej så jag ringde securitas och börjar jobba på timmar igen. En dag ringer dem och undrar om jag är intresserad av att ha tillbaka min gamla tjänst. JAAA!!

Sakta men säkert börjar jag ta mig tillbaka till en vardag med en bra månadslön och en kärlek som jag älskar.
Vi pratar och bestämmer oss för att flytta ihop i hans 1:a i solna. Jag bestämmer mig för att hyra ut min lägenhet till lillebror under ett år för att pröva lyckan i solna. Under sommaren får vi erbjudande om en 2:a som ligger 200 meter bort. Den tar vi såklart och får även då bestämma tapeter då dem ska renovera den. Tackar tackar :)

Flyttar in i augusti och då börjar tankarna om att det är dumt att ha kvar lägenheten i tyresö. Så jag frågar min bror om han vill köpa den och det vill han. Får en vinst som heter duga fast jag sålde den till marknadsvärde. Var mest intresserad av att bli av med den och jag orkade inte blanda in mäklare mm.

Har alltid haft en känsla av att jag kommer att återvända till tyresö men inte när. Vi börjar titta på lägenheter då vi gärna vill köpa nåt eget. Budar på en 3:a i solna men den blev för dyr. Jag drar med mig killen till tyresö på en visning på Siklöjan. Vi båda faller direkt för lägenheten. Några timmar senare ringer vi mäklaren och bokar vi den. Pratat med banken och allt är klart. Lånelöfte har vi sen innan och kontantinsatsen har jag från förr lägenhetens vinst.

Så nu ska vi flytta till tyresö och söka lyckan där. Aldrig trodde jag att jag skulle vara tillbaka i tyresö ett år senare eller att jag skulle må så pass bra över det. Att jag skulle få med mig killen oxå är en överraskning. När vi började ses var jag mycket hos honom. Med våra scheman mm var det krångligt för honom att sova hos mig så jag pendlade till solna.

Så en liten sammanfattning:
Hade jag inte börjat träna så hade jag inte köpt lägenhet, inte att träffa Åsa och Bella, inte träffat killen, inte flyttat till solna och sålt lägenheten. Då hade jag nog inte köpt en nybyggd lägenhet på Siklöjan.

Nu får vi en lägenhet som vi älskar, jag kommer närmare min familj och det blir lättare med Benji samt att jag har mina tjejer nära :) Visst det blir lite längre till jobbet men på det stora hela är det positivt.

Oj detta vart ett långt inlägg. Men jag hoppas ni förstår vad jag menar.

Soooool :)

Me like very much :)
Man får en helt annan energi å det pirrar i hela kroppen.
För ett år sedan var man i början på sitt föhållande och kärleken fanns i luften hela tiden.
Man kommer in lite på samma bana nu oxå känner jag. Härligt!!

Niklas ligger hemma och är sjuk.. Vi skulle ha åkt till Tyresö igår och skrivit kontraktet på lägenheten men det gick inte. Så jag åkte själv och hämtade kontraktet som nu bara ska skrivas under och skickas in.
 Svängde förbi Åsa för att titta på deras nya tapet och den var asläcker ;) Tog med mig Sally ut på promenad och eftersom hon ändå skulle hem så skjutsade jag hem henne då det är på vägen till morfar som skall ha Benji i två dagar.

 Passade även på att bjuda in mig själv på middag hos farmor. Vill inte hem i rustrafiken och en sjuk kille hemma är så jobbigt att lyssna på *ler* :)

Så jag och lillebror fick panerad fisk, potatis, hemmagjord sås, sallad, bröd och ost :) Middag a la farmor :)
Här är det inte bara en tallrik mat man får utan en massa tillbehör och det är hur trevligt som helst. Hemma blir det inte så avancerat så det är trevligt att komma hem till farmor och äta riktigt gott.
Tack farmor :)

Kom hem vid halv åtta tiden och det var alldeles mörkt och tyst så jag smög in för att stänga dörren in till sovrummet för jag trodde att Niklas låg och sov. "Vad gör du?" hör jag honom säga och vänder mig om då sitter han i soffan i mörkret och skrämmer livet ur mig. Shit alltså!! Jag hatar att bli skrämd.. Måste ha sett lite roligt ut när jag smög mig in och försökte vara så tyst som möjligt :)
Visade sig att han hade feber så efter ett stund framför tv:n somnade han i soffan och jag fortsatte kolla, poppade popcorn och mös i fåtöljen. Sen somnade jag oxå.. Sittandes!!
Niklas väckte mig och det var bara att ta sig upp och hänga upp tvätten som jag glömt bort och sen göra sig iordning för sängen..

Ville verkligen inte gå upp i morse.. Haft svårt hela veckan att ta mig upp.
Kanske ska gå och lägga mig tidigare i kväll? Tror det..

Nej nu ska jag ringa killen och höra hur nära döden han är.

Kram på er

Tyresö, here we come :)

Vi ska flytta till Tyresö!!!!!

Niklas och jag var och kollade på en lägenhet i det nybyggda området Siklöjan och vart helt sålda. Efter mycket funderande och fika hos Åsa och Sebbe så insåg vi att detta är en bra investering för framtiden.
Så vi ringde tillbaka till mäklaren på eftermiddagen och bokade lägenheten.

Idag så har jag pratat med banken och mäklaren och imorn skall vi skriva papprena :)

Vi får flytta in redan i april om vi vill och jag tror att vi kommer flytta så fort vi får någon annan som vill hyra lägenheten i Solna i ett år. Vi vill inte släppa den förrän vi vet om vi vill bo kvar i Tyresö eller inte.

Åhh vad jag längtar.. Ska bli så kul och jag hoppas verkligen att älsklingen gillar tyresö.
Jag ser fram emot skogspromenaderna :) Solna har inte så mycket av den varan så att kunna släppa Benji så han får springa av sig ska bli skönt. Och en skogspromenad är skönare än en gångväg för mig oxå. Åhh vad skönt!! Frisk luft och lugn i kropp och knopp.

Sen får jag ju närmare till farmor, mamma & pappa och morfar. Då kan man lämna hunden utan att behöva planera in det några dagar i förväg. Tack min älskling för att du ger detta en chans. Hoppas bara att du oxå gillar det :)

Får oxå närmare till mina vänner :) Ska bli såååå kul att kunna träffa dem och ha såpakvällar och vinkvällar. Har även förstått att det blir träning på schemat och det är jag med på :) Har aldrig tränat med tjejer så förut så det ska bli kul.

Idag är jag en glad själ..

Massor av kramar till alla er därute..

Knasiga frågor.. :)

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
..beger sig iväg vidare mot norr. Därför..

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Telefonen på jobbet

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Just nu: Scrubs :)

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
17:15 (den var 17:01)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Datorsurr.. skitirriterande

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Var ute starx innan fyra för att köpa lite mat att ha på jobbet ikväll.


7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
Alla bloggar jag följer..

8. Vad har du på dig?

Min väktaruniform

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Oj jag drömde så mycket att det får inte plats här.. Men killen var med, elaka människor och oväder..
Var ingen trevlig dröm.. Lite läskig faktiskt.


10. När skrattade du senast?
Idag när killen försöker vara så där töntigt söt.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Hyllor, Tv, datorskärmar och mycket papper med information på. Sitter på jobbet :(

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Nej inte som jag kommer ihåg


13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Kul att svara på frågor man annars inte skulle svara på :)

14. Vilken var den senaste film du såg?
oj det kommer jag inte ihåg..

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Allt och lite till :)

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag är otroligt lättskrämd och då menar jag verkligen jättelättskrämd. Hatar när folk skräms och reaktionen blir att jag skrattar och gråter samtidigt. Jag vet så jobbar jag som väktare och låser hus på tomten på kvällarna när det är mörkt. Men det är lugnt, det värsta är när folk skrämmer mig medvetet!!


17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Att man kan lösa ALLA sjukdomar med EN sorts medicin. Typ cancer och andra obotliga sjukdomar.

18. Tycker du om att dansa?
Ja det blir en svängom på dansgolvet när man går ut.

19. George Bush?
Nej tack

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Kristian, Sebastian..
Amanda, Sara, Josefin, Ellinor, Maja..
Jag tror man ser vad barnet ska heta när det är fött.

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Mm kanske men inte som det är nu..

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Jag kommer inte till nån pärleport..

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?

Lisen
Johanna (Kaktus&Salsa)
Sofia G

Vet inte vilka fler som läser denna blogg men ni får oxå mer än gärna svara :)

Kram på er

RSS 2.0